Nekoliko riječi o nama

Dobro koordiniran timski rad govori o nama

Volimo ono što radimo

Sve ovo što se može opisati riječima, a što se ne može reći, daje nam za pravo kao maloj agenciji da se usudimo i damo svoj doprinos promociji bogatog istorijskog, kulturnog i prirodnog naslijeđa naše zemlje.

Tourist agency​

Turba Tours

Sjedište naše agencije Turba je u Administrativnom centru BiH i starom historijskom jezgru prijestolnice Sarajeva.

Mala zemlja u čijoj su se burnoj i bujnoj prošlosti smjenjivale ondašnje svjetske civilizacije ostavivši za sobom najprepoznatljivije crte svog dugog ali vremenitog bivstvovanja, bogatim historijskim naslijeđem mami posjetioce iz svih dijelova današnjeg svijeta.

Osim historijskog, bogat je i repertoar kulturnog nasljeđa uzrokovan upravo prisustvom prije svega tri autohtone nacije, religije i kulture koje su vremenom nesebično obogaćivane kulturama i sa istoka i sa zapada stvorivši tako jedinstvo ljepota različitosti.

Sve ovo opisivo riječima i ono što se ne može izreći, daje nam za pravo kao maloj agenciji da se odvažimo i damo naš doprinos promociji bogatog historijskog, kulturnog i prirodnog naslijeđa naše zemlje.

Ideja vodilja nam je, dakle, da svojoj uskoj i specifičnoj, ali raznolikoj klijenteli približimo svo ovo bogatstvo raznolikosti i zadovoljimo njihova čulna osjetila, tako da naše destinacije ne ostanu samo lijepe uspomene već mjesta odmora i redovnog obilaska.

Destinacije koje smo izdvojili za jednodnevne obilaske su:

1. Sarajevo
2. Mostar, počitelj i Blagaj
3. Travnik
4. Srebrenica
5. Krajina
6. Istočna Bosna

TURBATOURS.COM

Naš završen posao najbolje govori o nama

2010
Godina osnivanja
2000
Zadovoljnih klijenata
190
Kompanija radi sa nama
2
2 kancelarije
21
Član tima
750
Uspješno organiziranih tura